• warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Utilitzar programari de PC al teu telefon mobil

Si tens un aparell de butxaca com un telèfon mòbil amb un sistema operatiu modern, no cal que el carreguis d'aplicatiu per obrir els programes que tens a casa. Amb l'ajuda de les connexions SSH i l'entorn gràfic X11 pots establir fàcilment una connexió segura i utilitzar les aplicacions d'escriptori del teu ordinador de sobretaula, però amb la pantalla del teu aparell de butxaca.

Clonant maquines windows amb mandriva one

A vegades tenim n màquines windows que per raons de feina ens demanen de clonar-les per la xarxa.
Realment és molt fàcil fer-ho per a màquines amb característiques exactament iguals, (bàsicament aquesta recepta es basa que tots els clons han de tenir el mateix "model" de disc dur)

Crear el fitxer de símbols exportats Module.symvers a partir de mòduls compilats

Amb el sistema d'empaquetar el kernel de Debian, per mòduls separats, algunes vegades he trobat la necessitat de tenir el fitxer Module.symvers corresponent al mòdul, però no s'inclou en el paquet.

Aquesta senzilla utilitat torna a crear el fitxer Module.symvers a partir dels mòduls compilats.

Squashfs-lzma 3.4 amb lzma 4.57

Com a regal de Nadal per el moviment Open-Source, i per tothom qui fa servir sistemes Debian "Live" poso a la vostre disposició els fonts dels paquets Debian squashfs-lzma en versió 3.4 i lzma en versió 4.57. Amb aquesta versió de lzma la compressió s'ha millorat molt, redueix quasi una quarta part la mida respecte a squashfs+gz.

Instal·lació de Debian GNU/Linux o Ubuntu GNU/Linux amb RAID per programari

Utilitzant l'eina DebianInstaller que ens permet instal·lar en mode text un sistema operatiu, configurarem una serie de discs durs per a treballar conjuntament i incrementar així la velocitat, o la fiabilitat, o també l'espai màxim d'una partició.

Contingut sindicat