Squashfs-lzma 3.4 amb lzma 4.57

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Com a regal de Nadal per el moviment Open-Source, i per tothom qui fa servir sistemes Debian "Live" poso a la vostre disposició els fonts dels paquets Debian squashfs-lzma en versió 3.4 i lzma en versió 4.57. Amb aquesta versió de lzma la compressió s'ha millorat molt, redueix quasi una quarta part la mida respecte a squashfs+gz.

Descripció

Ofereixo els fitxers font dels paquets principals, que han de ser compilats amb debuild per tal de tenir els paquets d'instal·lació en el sistema.

Fonts de squashfs-lzma 3.4 comprimits amb tar.bz2

Fonts de lzma 4.57 comprimits amb tar.bz2

els desempaquetarem, i en el directori de cada un dels paquets executem l'ordre:

debuild -us -uc -b -tc

que generarà els paquets en el directori previ.

P.D.

Fa mesos que aquests moduls squashfs-lzma estan funcionant correctament en arquitectura amd64 i ordinadors d'us personal, amb versions de kernel 2.6.26 i 2.6.27.

Deixo per l'usuari la feina de compilar els paquets. Si trobeu algun detall de funcionament feu-me ho saber,

No obstant he de dir que aquests fonts s'entreguen tal com son, sense cap garantia de funcionament i no pretenc crear els paquets d'instal·lació per cada una de les arquitectures.

Actualització.

Ara no s'ha de forçar la càrrega del mòdul squashfs, ja que la compilació del mòduls lzma del kernel desa el fitxer Module.symvers per tal de que després la compilació de squashfs-lzma tingui els crc d'aquests símbols.

També, amb kernel 2.6.28, compila correctament, i funciona.

Canvi en el patch per squahsfs-lzma-tools segons slax.org(2009Jan07).