blog de narcisgarcia

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Utilitzar programari de PC al teu telefon mobil

Si tens un aparell de butxaca com un telèfon mòbil amb un sistema operatiu modern, no cal que el carreguis d'aplicatiu per obrir els programes que tens a casa. Amb l'ajuda de les connexions SSH i l'entorn gràfic X11 pots establir fàcilment una connexió segura i utilitzar les aplicacions d'escriptori del teu ordinador de sobretaula, però amb la pantalla del teu aparell de butxaca.

Instal·lació de Debian GNU/Linux o Ubuntu GNU/Linux amb RAID per programari

Utilitzant l'eina DebianInstaller que ens permet instal·lar en mode text un sistema operatiu, configurarem una serie de discs durs per a treballar conjuntament i incrementar així la velocitat, o la fiabilitat, o també l'espai màxim d'una partició.

Guia per a muntar un servidor FTP amb VSFTPD

Servidor FTP multiusuari amb VSFTPD + PAM + MySQL

Aquest és un "tutorial" per a instal·lar un servidor FTP convencional però bastant ràpid i segur en un sistema operatiu Ubuntu, basat en Debian GNU/Linux. El servidor requerirà nom i contrasenya per a cada usuari que vulgui accedir, i cada usuari podrà anar adreçat a un directori diferent i modificar-ne el contingut (molt convenient per a un servidor-web compartit). Aquesta guia evita la creació de múltiples usuaris reals al sistema operatiu, i tots els usuaris virtuals actuen amb un mateix compte del sistema.

Contingut sindicat