Programari Lliure

  • warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.
  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Squashfs-lzma 3.4 amb lzma 4.57

Com a regal de Nadal per el moviment Open-Source, i per tothom qui fa servir sistemes Debian "Live" poso a la vostre disposició els fonts dels paquets Debian squashfs-lzma en versió 3.4 i lzma en versió 4.57. Amb aquesta versió de lzma la compressió s'ha millorat molt, redueix quasi una quarta part la mida respecte a squashfs+gz.

Install Party a Olot

Sant Jordi 2006: programari en català VINE AMB EL TEU ORDINADOR I T'HI INSTAL·LEM EL GNU/LINUX * el teu PC en català * programes lliures i gratuïts * sense virus T'informarem sobre el programari lliure i el sistema operatiu GNU/Linux Si tens windows instal·lat no et preocupis ja que poden conviure perfectament tots dos sistemes DISSABTE 22 D'ABRIL [cartell] de 10 a 14 del matí i de 16 a 20 del vespre AL N@@RIA c/ Carme, 8, Olot Activitat gratuïta, no cal inscripció.

Fes de Dj a partir del Software Lliure

Tinc amics que els mola el tema Dj's amb equips de música de l'estil mescladora, plats, etc... un dia després de fer una sessió a casa d'un d'aquests, com per qui no vol la cosa vaig veure que hi havia algun projecte en software lliure interessant:

Primerament vaig veure el dbmix, no es res de l'altre mon, però per entretenir-se una estona està be.

apt-get install dbmix libdbaudiolib0 libdbaudiolib0-dev xmms-dbmix xmms

Activem el sistema de so del programa mitjançant la comanda dbfsd llavors podem obrir fins a 4 xmms (haurem d'especificar-los a les propietats els que utilitzin la sortida de so Dbmix) i finalment obrim el programa dbmixer que ens farà de taula de mescles.

Novetats destacades al programa definitiu de les III Jornades de Programari Lliure

Novetats destacades al programa definitiu de les III Jornades de Programari Lliure

Del 7 al 10 de juliol se celebrarà la tercera edició de les Jornades de Programari Lliure, http://jornadespl.upc.es/, traslladada a Manresa en una aposta dels organitzadors per la descentralització territorial.

El màxim responsable en TIC de la Generalitat de Catalunya, Oriol Ferran, serà present a la taula rodona inaugural sobre programari lliure i administració pública, moderada pel periodista Vicent Partal.

Ian Murdock i Martin Michlmayr, fundador i líder actual del projecte Debian respectivament, seran també presents en unes III-JPL on aquesta distribució de programari lliure gaudirà d'una especial atenció. En paral·lel amb les Jornades tindrà lloc una trobada de desenvolupadors de Debian dels Països Catalans.

Novetats destacades al programa definitiu de les III Jornades de Programari Lliure

Novetats destacades al programa definitiu de les III Jornades de Programari Lliure
================================================================

Del 7 al 10 de juliol se celebrar@ la tercera edició de les Jornades de Programari Lliure, http://jornadespl.upc.es/, traslladada a Manresa en una aposta dels organitzadors per la descentralització territorial.

El m@ xim responsable en TIC de la Generalitat de Catalunya, Oriol Ferran, ser@ present a la taula rodona inaugural sobre programari lliure i administració pública, moderada pel periodista Vicent Partal.

Contingut sindicat