Desenvolupament

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.
Desenvolupament de la web

Instal·lar EID Anjuta, i extres per compilar i executar

Petit tutorial sobre com instal·lar Anjuta, i extres per compilar i executar a mandriva linux


Primer de tot hem de tenir les urpmis actualitzades: http://easyurpmi.zarb.org/
urpmi anjuta
obrir el programa
nou projecte
generico (pequeño) per fer un programa en C
si mires l'arxiu main.c és veu que ja hi ha el tipic hello world...
guardar el projecte
tanca el programa
tornar a obrir
prova de compilar (F9)
dona error...
tanca el programa

Crear el fitxer de símbols exportats Module.symvers a partir de mòduls compilats

Amb el sistema d'empaquetar el kernel de Debian, per mòduls separats, algunes vegades he trobat la necessitat de tenir el fitxer Module.symvers corresponent al mòdul, però no s'inclou en el paquet.

Aquesta senzilla utilitat torna a crear el fitxer Module.symvers a partir dels mòduls compilats.

Gilugsite en funcionament

Ja feia dies, que la pàgina estava caiguda. Tot era degut a que a SourceForge havien canviat de servidor de base de dades. Havien passat de Mysql3 a Mysql4, i havies de fer-te una còpia de seguretat de la base de dades, per després poder-la posar dins el Mysql4.

Resulta que no vaig rebre el mail avisant-me del canvi, i quan me'n vaig adonar el servidor Mysql3 ja no estava disponible. Vaig haver de crear un ticket per tal que els tècnics de sourceforge, ens fessin un dump del contingut del Mysql3. Finalment ja tenim un altre cop la web entre nosaltres :D.

Actualització al Drupal 4.4.1

Ja fa bastant de temps, que estàvem treballant amb la versió 4.2 del drupal, i finalment hem decidit fer un actualització a la seva última versió. Podeu trobar els canvis realitzats aquí.

Guia per a compilar un kernel x86_64 (64 bits) desde un i386

Hola nois.

Donada la meva nova adquisició de maquinari (un amd64 3000+) i donat que he aprés un parell de coses al configurar la debian en aquesta nova arquitectura de kernel, he fet una petita guia per a que tothom que vulgui li doni un cop d'ull.
El tema tracta de com has de compilar el nou kernel en un nou amd64 des de la configuració de una debian i386 ja instal·lada mitjançant eines com el debootsrap i el chroot.

Espero que us ajudi!

El link: http://xarz.homelinux.org/debian-x86_64-guia

Contingut sindicat