Actualització al Drupal 4.4.1

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Ja fa bastant de temps, que estàvem treballant amb la versió 4.2 del drupal, i finalment hem decidit fer un actualització a la seva última versió. Podeu trobar els canvis realitzats aquí.

Els primers dies de la migració són els més complicats, segurament tot no acaba de funcionar del tot, pot ser que es mostrin alguns missatges d'errors..., per això si trobeu alguna cosa que no acaba de funcionar com ho hauria de fer, envieu un correu a la llista de desenvolupament.

També aprofito per dir que si hi ha gent interessada en desenvolupar alguna funció per la web, conèixer més a fons el funcionament del drupal, o ajudar a acabar algunes de les tasques pendents es pot subscriure a la llista, estic segur que serà molt ben rebut :P.

Podeu anar seguint la feina des del cvs, i si voleu també podeu agafar al feina que hi ha feta, aquí trobareu una introducció al funcionament del cvs i aquí un petit script en bash per fer-vos més fàcil la descàrrega de mòduls.

**Més endavant escriuré un article de com actualitzar el drupal i no morir en l'intent.

Taxonomia amb imatges

Si us hi heu fixat ara a més tots els nodes del gilug tenen la seva imatge associada segons la taxonomia del node :)

Esperem que d'aquí poc tinguem totes les imatges per totes les taxonomies