blog de Corellian

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

SDL Tunneler: el clon de l'antic i llegendari Tunneler

Buscant, buscant per Google, trobo que el joc desenvolupat per Geoffrey Silverton l'any 1991 per a DOS, el Tunneler, ha estat redissenyat from scratch per Taneli Kalvas, un estudiant de doctorat de la Universitat de California, Berkeley.

Com passar de "mailbox" a "maildir"

He de dir que portava temps intentant migrar de mailbox a maildir, ja que m'havia fet amb diversos scripts per fer-ho, i cap havia funcionat correctament.
Pels que siguin nouvinguts en el tema, el format mailbox no és res més que posar tot el correu dins un fitxer, i així cada vegada que mirem si hi ha correu i ens ho baixem -per exemple- amb fetchmail i ho tractem amb procmail, es va concatenant el correu que arriba, amb el que ja hi teniem. Això a la llarga pot suposar que tinguem un fitxer molt gran, i per alguns sistemes de fitxers pot ser lleugerament més lent de treballar-hi. És per això que en l'actualitat es fa servir majoritàriament el format maildir.

Gentoo, la distribució feta a mida (I Part)

Sempre he vist positiva la experiència amb varies distribucions, per poder quedar-se amb la que un li vagi millor. Tot i això­, la meva experiència no ha estat especialment llarga, més aviat al contrari; primer Debian Woody, posteriorment Sarge, i finalment Sid. A partir d'aquí, a través dels comentaris d'altra gent, a base d'anar veient opinions, articles i documentació sobre Gentoo, em va convèncer i vaig decidir instalar-la al meu desktop.

Falta d'accessibilitat a les pàgines d'organismes oficials

Fa poc vaig haver de matricularme per fer les Proves d'Accés a la Universitat, i per fer-ho, em van donar una contrasenya per accedir a http://accesnet.gencat.net. Un cop allà el que menys espera un, és trobar-se amb problemes per accedir-hi.

Contingut sindicat