Gilug

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.
Notícies relacionades amb el Lug

5 anys de GILUG, Felicitats !!!

Tal dia com avui, vam fer les Jornades 0 (install party) i la posterior reunió inicial per fundar el Girona Linux Users Group.

Moltes Felicitats a tots/es !!

Si algú conserva fotos d'aquella trobada, que les envii aquí o bé a la llista

Fotos Jornades Programari LLiure 10 març 2007

Algunes fotos de la Install Party del 10 de marc de 2007

Portes Obertes

El dia 10 de Març fem la nostra jornada de portes obertes :D
Parlarem de codi lliure, dinarem, i parlarem.
Aqui podeu veure'n el cartell publicitari.

El GiLUG al Mercat de Segona Mà de Palamós

Estem en directe al Punt d'Informació Juvenil de Palamós (Avda. Catalunya 8 al costat del Mercat Municipal), on es celebra el Mercat de Segona Mà, organitzat per l'Ateneu de Palamós i els Radioaficionats de Palamós. Hi col·labora l'Ajuntament de Palamós i nosaltres mateixos :-)

Si esteu llegint això des de casa, ¿què espereu per venir a visitar el nostre stand? Us esperem aquí, durant tot avui, fins a les 8 del vespre!

Imatge en viu!

Acte fundacional del gilug

Per millorar la campanya de difusió de GNU/Linux que s'ha iniciat des de la llista de correu, hem decidit registrar legalment el gilug com a organització sense ànim de lucre per poder demanar una subvenció.

Per això, hi ha convocada l'assemblea constituent el 3 d'Abril a les 18:00h a La Màquia.

Per més detalls sobre la campanya i la documentació que presentarem a la reunió, adreceu-vos a la meva plana: http://problemes.auna.com

Contingut sindicat