Jocs

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

LAN Party a Olot, Volcànica.cat

A la Garrotxa, estem organitzant una LAN Party pel cap de setmana del 22 al 24 de Setembre de 2006, al Pavelló Firal d'Olot i amb capacitat per 100 persones.

Hi haurà jocs en xarxa, tallers i xerrades (majoritàriament en programari lliure - GNU/Linux, Musix, Blender...) Hi ha gent del Gilug que ja sap de què va la cosa.

Les inscripcions ja estan obertes.

Més informació a volcanica.cat

Us hi esperem!

SDL Tunneler: el clon de l'antic i llegendari Tunneler

Buscant, buscant per Google, trobo que el joc desenvolupat per Geoffrey Silverton l'any 1991 per a DOS, el Tunneler, ha estat redissenyat from scratch per Taneli Kalvas, un estudiant de doctorat de la Universitat de California, Berkeley.

Antonio Giner decideix obrir el codi del projecte del remake de l'Abadía del Crimen

Després de molts anys desenvolupant el remake del famós i llegendari joc de l'Abadía del Crimen, Antonio Giner -l'autor del remake- decideix obrir el codi del projecte, en resposta a les peticions al llarg dels anys dels usuaris que han anat passant per la web. Deixant també finalment la nova versió del remake de 32 bits gairebé enllestida, i definitiva.

web del cathack

això potser que interessi, m'ho acaben de dir ara, el dia de reis :P la web del cathack, és la web d'un grup d'usuaris de barna ... o això me pares a mi :P és aquesta : http://pylemmings.sourceforge.net/
em sembla que potser d'interés, vinga, fins ara ... força i revolució :P

Contingut sindicat