Internet

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

nginx amb certbot a archlinux

A vegades faig servir el servei de proxy invers a nginx per accedir fàcilment a serveis web que tenim a casa pero des de fora.
Obrir ports seria la manera fàcil de fer-ho, però al obrir ports accedim a serveis web que no tenen per que tenir servei de https.
Fent servir un nginx podem per exemple(1) accedir a un servidor plex a partir d'una direcció web com per exemple https://asco.festuc.info (2) que ens durà a http://localhost:32400

Instal·lar skype amb kopete

Primer ens descarregem instalem i executem l'skype de la següent manera (instal·lacion elegante)
Lo primero es descargar la aplicación de su página oficial pinchando en el enlace Tar.bz2 binario dinámico. Una vez tenemos la aplicación en nuestra máquina ejecutamos:

$tar xjvf skype-1.2.0.18.tar.bz2

Esto creará el directorio skype-1.2.0.18. Para ejecutar la aplicación no tenemos más que escribir

$/skype-1.2.0.18/skype

Ahora bien si queremos hacer una instalación más elegante de modo que esté disponible para todos los usuarios, nos registramos como root y escribimos:

domini .cat

Domini .CAT

Ahir vaig llegir al Punt Diari una noticia que em va fer pensar, no per no esperada ni volguda si no perquè no creia que pogués llegir-la mai.

Contingut sindicat