blog de G

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Posada automàtica a l'hora del teu PC amb GNU/Linux

Si estàs fins al gorro de perdre l'hora i la data del teu pc quan s'acabi la pila del teu equip o quan algun sistema operatiu perepunyetes que espensa que no existeix ningú més que ell en el món et fagi anar de corcoll segueix llegint.

Connectant un DELL AXIM a Linux

Fa uns mesos em vaig comprar un DELL AXIM, realment val la pena pel preu i les prestacions. A data d'avui val poc més de 300 € i és igual que equips de més de 600€.

A continuació us explico els meus progressos en adaptar-lo a l'ús cotidià en escriptori linux. Ho aniré actualitzant a mesura que avanci o la gent hi faci aportacions.

Distribució orientada a educació en un "live-cd"

Llegeixo per internet que existeix una meta-distribució de GNU/linux derivada de Knoppix (que deriva de Debian) anomenada: Pequelin.
Realment té molt bona pinta, només cal que mireu alguna d'aquestes captures de pantalla

Accès Point USR2249 per dins.

Si a algú l'interessa veure un punt d'accès USR2249 per dins, ho pot fer aquí.

Posa el Logo del Gilug al teu kernel!

Si desitges canviar el logo de linux al arrencar el kernel i que enlloc del pingüí hi surti el logo del gilug, copia l'arxiu logo.h a /usr/src/linux/include/linux/linux_logo.h i compila el teu kernel com sempre.
Logo en format png --> Aquí

Contingut sindicat