blog de RieTs

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

FacturaLUX Lite 1.0

FacturaLUX és un programa de facturació multi plataforma amb llicència GPL. El producte estrella de l'empresa InfoSiAL, tot i això no es un producte exclusiu d'aquesta empresa sinó que és el resultat de la col·laboració amb molts programadors. El resultat de 2 anys de projecte, la versió de Facturalux Lite 1.0 que recentment ha sortit a la llum. Actualment es troba disponible a la majoria de distribucions linux importants. En podeu veure algunes captures de pantalla.

Linux en un Ibook 2

He fet una petita guia de com instal·lar i configurar una Debian en un ibook serie 2.

Defet només es com un petit recull de informació. Espero que pugui ser útil per algú i que m'ajudeu a corretgir i millorar l'article. El podeu trobar aqui

A mes a més podeu trobar els arxius de traducció al Català d'alguns programes relacionats amb , proximament estaran en les versions oficials dels paquets peró mentrestant: gtkpbbuttons, powerprefs, gtkpbbuttons.

Contingut sindicat