Canvis a la web.

Desrpés de un temps de mirar-me i remirar-me per dins el drupal començo ja a dominar-lo una mica.

Ja hi he aplicat uns quants canvis com per exemple els "Temes" de les notícies que desde avui podreu veure ( fins al moment amb text ) al costat de les dades de cada notícia.

Altres cosetes més petites també he fet com organitzar una mica el llibre colaboratiu per tenir el futur Llibre del Gilug on hi podrem posar tota la informació rel·lacionada amb el grup.

Més endavant seguiré posant aquí a la meva Bitàcola tot els canvis que vagi realitzant.

I per suposat són benvingudes les crítiques / propostes i cerveses pagades quan quedem a La Màquia :D

Ajuda amb el Drupal

Hola RpJ, per el que he pogut llegir i comprovar, tu domines bastant el Drupal.
Som un parell d'amics de Badalona que volem crear una web enfocada q permetre que els ciutadants opinin lliurament de coses que passen a la ciutat. No som programadors PHP ni altres, només HTML i encara gracies, pero estem molt il.lusionats en crear-la. Hem penjat alguna pregunta a PuntBarra, i la veritat es que ens han ajudat moltissim.
Tothom ens ha acoinsellat utilitzar el drupal, pero l'instalem en local i fem servir el UniformServer per gstionar-lo pero com conectasnos al Servidor i poder generar la primera pagina html... saps a on podem trobar un manual per principiants com nosaltres....ho hem de preguntar tot fins ara i ens sap greu...

Ajuda a la llista de desenvolupament

Hola,

GiLUG disposa d'una llista de desenvolupament on es tracten tots els temes relacionats amb la programació de la web de GiLUG amb drupal.

Tots els membres de la llista estem encantats de respondre als dubtes de qualsevol usuari/programador.

Espero que aviat utilitzis la llista.