blog de RpJ

www.gilug.org compleix estàndards.

Finalment ja he pogut retocar el tema drupal del Gilug perque compleixi els estàndards xhtml i CSS.

Un altre pas per tenir una web útil, potent i "ben feta" :)
Per suposat bugs i suggerències seràn acceptades amb molt de gust!

Canvis a la web.

Desrpés de un temps de mirar-me i remirar-me per dins el drupal començo ja a dominar-lo una mica.

Ja hi he aplicat uns quants canvis com per exemple els "Temes" de les notícies que desde avui podreu veure ( fins al moment amb text ) al costat de les dades de cada notícia.

Altres cosetes més petites també he fet com organitzar una mica el llibre colaboratiu per tenir el futur Llibre del Gilug on hi podrem posar tota la informació rel·lacionada amb el grup.

La web del Gilug a weblogs.com

La web del Gilug, al estar basada en el CMS OpenSource Drupal incorpora tot un munt d'utilitats que fan que el contingut sigui molt més facil de trovar i perquè no d'aunciar quan aquest canvia.

Una de les opcions més importants són la de poder fer un "ping" al directori weblogs.com que porta la empresa Userland. Aquest lloc web és una llista de totes les bitàcoles de Internet ordenades segons actualització.

Ara és el torn de puntbarra.com

El Gilug ja comença a fer ressó a tota la comunitat de Internet, si bé fa uns dies mencionàvem la primera notícia sobre el nostre grup, ara és el torn de PuntBarra.

Gilug a elsud.org

Avui el portal ElSud.org ha fet una petita menció sobre la passada reunió on explica el petit projecte que tenim entre mans.
Tal com diuen :

"...es tracta d'equipar a La Maquia (centre social del C/Olivera 11 - Girona) de manera que sigui el primer local públic de Girona amb conexió wireles a internet (quasi sense fils), de manera que d'aquí a pocs dies (unes tres setmanes) podreu anar a fer un cafè mentre navegueu des de la vostra taula."

Contingut sindicat