blog de twein

Uns altres drivers (binary only) pel chipset ACX-100

Notícia interessant pels pobres usuaris de linux i targes wireless a 22-44MBps! Per la xarxa circulen uns altres drivers binaris que sembla que funcionen bé per les últimes versions de Mandrake i RedHat.

Finalment, drivers linux pel chipset wireless ACX-100?

Sembla que hi ha un intent en ferm de desenvolupar un driver linux open source pel chipset wireless de Texas Instruments ACX-100. Mireu-vos la pàgina del projecte a SourceForge. De moment està en fase de planificació.

Ja tinc la Knoppix 3.2 instal·lada a casa

Si. Després de veure com n'estava de bé vaig decidir passar-me-la al disc dur. knx-hdinstall i ja està. Tot va funcionar a la primera: xarxa, X (fins i tot detecta la GeForce i instal·la els drivers accelerats), CDRW... Però...

El límit inferior de la Debian Woody?

Heu intentat algun cop instal·lar la Debian Woody en un 486 sense FPU, amb 8MB de RAM, 190MB de disc i sense CDROM? Amb el gcc i documentació gcc-dev i tot? Doncs es pot fer.

Consola en mode framebuffer a les targes nVidia

Per tal que la consola arranqui amb la resolució desitjada (1024x768@75Hz, en el meu cas), amb la majoria de drivers de framebuffer es poden passar paràmetres de boot al kernel del tipus vga=0x318. Però amb el driver de framebuffer de nVidia això no va, i arranca sempre a 640x480.

Contingut sindicat