Wireless

warning: Creating default object from empty value in /srv/www/gilug.org/www/public/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

millorar la cobertura de dispositius inalambrics

teniu algun petit aparell de radiofreqüència amb
problemes de cobertura ?per exemple telèfons mòbils, punts d'accés inalàmbrics, ...
buscant per internet he trobat una solució molt senzilla, barata i maca, (no es pot demanar més), es tracta d'un amplificador paraboloide d'antena que es pot fer amb un paper, unes tisores, un tros de paper d'alumini, cola d'enganxar i una mica de traça,

NoCat un mètode de control de xarxes sense fils GNU!Que és NoCat?NoCat és un programari escrit en perl que permet autenticar l'accès a una xarxa via un portal cautiu. S'utilitza típicament per a controlar l'accès a les insegures xarxes 802.11.

NoCat es divideix amb dos 'mòduls' un gateway i un servidor d'autenticació. I es permeten tres tipus d'accès: propietari, membres i tipus d'accès sense nececitat d'autenticació que es convidat.

Uns altres drivers (binary only) pel chipset ACX-100

Notícia interessant pels pobres usuaris de linux i targes wireless a 22-44MBps! Per la xarxa circulen uns altres drivers binaris que sembla que funcionen bé per les últimes versions de Mandrake i RedHat.

Accès Point USR2249 per dins.

Si a algú l'interessa veure un punt d'accès USR2249 per dins, ho pot fer aquí.

Wireless a la UAB

Llegeixo a barrapunto que la Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa una xarxa wireless al campus de Sabadell.

Contingut sindicat