blog de jordipujol

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Crear el fitxer de símbols exportats Module.symvers a partir de mòduls compilats

Amb el sistema d'empaquetar el kernel de Debian, per mòduls separats, algunes vegades he trobat la necessitat de tenir el fitxer Module.symvers corresponent al mòdul, però no s'inclou en el paquet.

Aquesta senzilla utilitat torna a crear el fitxer Module.symvers a partir dels mòduls compilats.

Squashfs-lzma 3.4 amb lzma 4.57

Com a regal de Nadal per el moviment Open-Source, i per tothom qui fa servir sistemes Debian "Live" poso a la vostre disposició els fonts dels paquets Debian squashfs-lzma en versió 3.4 i lzma en versió 4.57. Amb aquesta versió de lzma la compressió s'ha millorat molt, redueix quasi una quarta part la mida respecte a squashfs+gz.

Ubuntu Feisty Fawn Live

Hi ha molts articles sobre la possibilitat de fer servir Ubuntu feisty-fawn com a “Sistema Operatiu Live”. Ho he intentat vàries vegades, veieu lo que he anat trobant.

Debian Live en una memòria USB

Parlant de Sistemes Operatius “live”, que arrenquen des d'una memòria USB, un CD-ROM o un DVD; seguint les instruccions del projecte Debian Live instal·larem un sistema Debian GNU/Linux en un USB pendrive. També farem la persistència dels fitxers d'usuari i de les configuracions de l'escriptori i, opcionalment, amb persistència de les modificacions que fem en el Sistema Operatiu.

Personalitzar el teclat de GRUB, menu.lst

Personalització del teclat en varis idiomes en el fitxer menu.lst, el fitxer d'opcions de GNU GRUB .

Contingut sindicat

Warning: Table './gilugbitac/accesslog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'blog/193', 'http://www.gilug.org/blog/193', '172.17.6.1', 0, 'enhl997vt8r6je69vg5ts11j21', 4, 1710839426) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/database.mysql.inc on line 136