blog de pelli

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Connexió a internet amb Yoigo i un Nokia N70

El mes passat em vaig passar d'Orange a Yoigo, la nova companyia de telefonia mòbil, i he de dir que estic francament satisfet del canvi. La cobertura és molt bona (utilitzen la de Vodafone), els preus de les trucades són inferiors a la resta, i les de connexió a internet encara són millors (1,2 euros + iva al dia com a màxim, és a dir tarifa plana per 37,2 euros + iva al mes).

Per si a algú li interessa, deixo la recepta per a fer la connexió a internet amb un Nokia N70 amb el cable USB i amb bluetooth. Ho he fet amb una Kubuntu Feisty Fawn, però serviria per qualsevol distribució, només cal que tingui el ppp.

Ha sortit la nova SuSE 8.2

Aquest matí he tingut la sort d'haver instal·lat una SuSE 8.2 i he quedat gratament sorprès de les novetats que incorpora. S'instal·la en uns 25 minuts a partir del primer DVD (aquesta versió porta 2 DVD i 5 CD).

Entre les coses que he trobat destacables hi ha:

- les noves XFree 4.3
- el grabador de CDs k3b, que està totalment automatitzat (i sense ni tan sols haver d'introduïr el password de root per a configurar-lo)

Contingut sindicat