I de Stow a Straw... (sindicant continguts)

Si sou uns fanàtics dels blogs i de les webs d'informació segurament un simple gest com un apt-get install straw (de moment a Debian sid) o bé una passejada per la web del projecte Straw us pot canviar la vida.

Straw (tot i que us sonarà a ministre anglès bel·licista) és un agregador RSS per GNOME 2 que sindica i mostra els continguts de les pàgines que posen a disposició dels seus lectors un RDF amb les seves aportacions.

Vaig descobrir aquesta fabulosa utilitat gràcies a en pqs.

RSS prové del món BSD

Doncs això, per aquests manejos uso el knewsticker que vé amb el flamant escriptori KDE. I aquí vé la història, resulta que es tracta d'una aplicació portada des del món BSD, però tot i que ara mateix el format RSS és un estàndard sembla que el futur d'aquest tipus d'aplicacions es dirigeix cap al XML.

El firmo

Encara estic una mica tanoca amb això de la web.
--

Enjoy your GNU/Linux!

D'altres

No he provat l'Straw, el que faig servir actualment és el NewsMonster.
Hi ha d'altres també com per exemple Radio Userland ( el qual va ser un dels primers i el que va introduïr la paraula 'agregador' ), AmphetaDesk, FeedReader ...

Si en teniu més curiositat mireu aquesta entrada al Open Directory

--
Raül ( RpJ ) Pérez

gràcies nirvanis!

nirvanis gràcies per la propaganda!

el més sorprenent de tot és que encara no l'he provat. Vaig veure una screenshot de straw i me'n vaig enamorar. Ho he provat tot per a fer-lo anar a la meva mandrake 9.0 però res de res!

si algú em pot ajudar li agrairé molt!

pere(arrova)quintanasegui.com