apt-spy, Quin es el millor servidor de paquets Debian a Espanya?

Hola a tots,

segueixo amb la actualització del Debian mitjançant l'apt, he trobat una utilitat, és l'apt-spy, (que no es nova, però com que ara la veig, us la presento), es tracta de buscar el servidor de paquets que té una resposta millor per tal de transferir ràpidament els nous programes i les millores del sistema.
L'apt-spy es una petita utilitat que s'instal·la com un paquet separat, independent de l'apt-get. I aquesta és la manera de fer-lo servir:
1- l'instal·lem
2- fem una copia de seguretat del nostre fitxer actual /etc/apt/sources.list, per exemple:
cp /etc/apt/sources.list /etc/apt/sources-original.list
3- actualitzem la llista de servidors de Debian:
apt-spy update
4- el programa comprovarà la velocitat de transferència de cada servidor d'Espanya, escriurà el millor servidor a sources-spy-ES.list i el log de la comprovació a sources-spy-ES.text:
apt-spy -d testing -s ES -o /etc/apt/sources-spy-ES.list > /etc/apt/sources-spy-ES.text
5- en cas de que volem fer lo mateix amb tot Europa, podem executar:
apt-spy -d testing -a Europe -o /etc/apt/sources-spy-Europe.list > /etc/apt/sources-spy-Europe.text
6- ara es el moment de fer el nostre sources.list, si volem fer-ho fàcil agafem el servidor que diu en sources-spy-ES.list i si volem fer-ho millor analitzem els fitxers de resultats obtinguts en les proves anteriors i, quan tinguem una conclusió, modifiquem la copia de seguretat del sources.list original gravant-la després com a sources.list.

P.D. No poso els meus resultats perquè no seria correcte que tots apuntéssim al mateix servidor i a més, lo que trobi cadescú depèn del proveïdor Internet que tingueu i de l'estat dels servidors en el moment que feu les proves

Salut,

Jordi Pujol