Microsoft te por?

Microsoft deu estar cagat amb l’augment i auge actual del software lliure, ara sembla que canvia la seva forma d’actuar, comença a admetre que Linux li suposa una amenaça, contracte programadors experts en Linux i ara dona la possibilitat de descarregar el Windows XP Professional 64 bits Edition .
Si tenim en compte que ja ha començat a deixar veure part del seu codi (de manera molt restrictiva) potser ves a saber... ens sorprèn amb un ServicePack competent la pròxima vegada

L'ha deixat veure però no vol

L'ha deixat veure però no vol dir, tal com diu Richard Stallman, que sigui exactament el codi com està als binaris del seu Windows, probablement, si hi havia backdoors amagades, les hauràn tret prèviament del codi a mostrar, i hauràn alliberat aquell codi, donant la impressió que és legal, però en realitat no podem esbrinar si aquell codi es correspon amb els binaris venuts arreu del món. En segon lloc, en la meva opinió, per més que intentin sobreviure a l'avanç del software lliure, acabaran per desistir i Windows morirà. El model de desenvolupament obert i/o lliure deixa molt a desitjar a una empresa de programari privatiu o de model tancat, com és, Microsoft.

--
GPG Key-ID: 0x564903FA - Jabber ID: corellian(arrova)jabber.org