Projecte de traducció del Drupal al català

Des de la llista de desenvolupament de la web del GiLUG ha sorgit la idea de començar el projecte de traducció al català del sistema de gestió de continguts (CMS) Drupal.

Aquest sistema, que utilitzem en el nostre mateix lloc web, permet en la seva darrera versió (4.4.x) importar/exportar les traduccions a format GNU Gettext (*.po) gràcies al mòdul localegettxet.
Aquest format és l'habitualment utilitzat en la majoria de traduccions de programari, podent-se treballar amb eines com ara gtranslator, KBabel o PoEdit.
Des d'aquí fem una crida a tots aquells usuaris i administradors de llocs webs en llengua catalana de Drupal per a que us apunteu a aquesta llista que amablement ha allotjat Softcatalà, i llavors puguem discutir i col·laborar en aquesta traducció al català. Pot inscriure's a aquí seleccionant aquesta llista al formulari del final de la pàgina.

Una gran iniciativa

Sens dubte una gran iniciativa, ànims!! ;)

Contacte i col·laboració

Estem interessats en coordinar-nos amb aquest grup de treball ja que ehm de treure un Drupal en català al setembre i no volem duplica tasques. M'he registrat a la llista de correu però no em queda clar si està operativa. Amb qui em puc posar en contacte (urgentill)? El meu correu és qgilAIX@’QUEJAUSIMAGINEUinteractors.coop

Moltes gràcies.

Mini how-to per traduïr-lo

Doncs vaig escriure un petit how-to per passar-lo al català.

Està a http://www.gilug.org/?q=node/225.