Reptes per a l'extensió i consolidació del programari lliure

El 17 i 18 de maig es reuneix a Barcelona el Consell Científic del Màster de software lliure de la UOC. Els membres del Consell han estat treballant en un document que identifica alguns dels reptes que el programari lliure haurà d'afrontar amb èxit si aquesta tecnologia vol mantenir el seu creixement espectacular.

El Document es presentarà en el curs d'una taula rodona oberta al públic, en la qual prendran part membres del Consell Científic. Aquesta sessió oberta se celebrarà el dimarts 18 de maig a les 11.30 hores a la Sala 6 del Palau de Congressos de Fira de Barcelona.


El Consell l'integren Manuel Castells (president del Consell, UOC); Vinton Cerf (MCI); Pamela Samuelson (University of California, Berkeley); Pekka Himanen (University of California, Berkeley); Jesús M. Gonz@¡lez Barahona (Universidad Rey Juan Carlos); Rafael Macau (UOC); Miguel de Icaza (Novell); Marcelo d'Elia Branco (Projecte "Software livre", Brasil); David Megías (UOC); Juan Tom@¡s García (Hispalinux); @’scar del Pozo Triscón (Softcatalà), i Jordi Mas (UOC/Ximian/Softcatalà).

A la taula rodona també hi participarà Eduardo Álvarez (SUN Microsystems)

Podeu consultar aquí més informació sobre els ponents.