s'està morint el gilug ??

si, ningú aporta res de nou
18% (2 vots)
no... les cosses sempre han estat així ...
82% (9 vots)
Total votes: 11

la de la mort del gilug

i sóc jo ... en dats qui diu que si que s'està morint ... cada cop som Žmenys ....

la de la mort del GiLUG

Be més que estar mort el que passa es que mai ha estat viu del tot, estem molt dispersos per la petita geografia Gironina, jo sense anar mes lluny desde la Bisbal, no es lluny, pero quedo fora de Girona, a mes tots tenim la nostra feina, familia, estudis, etc., crec que ens cal una refundació, hem de definir unes tasques mínimes i les persones que es poden fer-se càrrec de les mateixes. Si no en s podem reunir presencialment, hem de impulsar la comunicació virtual, etc.

Una salutació i disculpeu per el rollo.

Enric Vergés
membre del GiLUG
evergesp(arrova)lycos.es

no es mor pas!

i encara menys després de l'última trobada :-) s'han desencallat forces coses que estaven a punt però que no es feien per ben poc

ànims, que fa pujada!

pd. trobo a faltar alguna opció a l'enquesta, per això no he votat

guerau.

Respira!!

Respira!!

Si el nostre grup d'usuaris i usuàries de Linux de les comarques Gironines, de moment respira, s'ha de reconeixer que hi ha moments que amb una certa dificultat, pero està viu.

Crec que hem fet un altre pas en la bona direcció, no sempre es fàcil i soposo que en ferem tres endavant i un enrere, es questió de no desfallir i agafar molts ànims.

El projecte de la Maquia Wireles, pot ser un bon motor, si be per alguns que som de fora quedem una mica al marge, jo personalment penso seguir-ho amb molt interes, mes endavant i en funció de la experiencia, penso buscar gent per exportar-ho a la Bisbal (je).

Evidentment a l'enquesta hi falten algunes opcions.

Enric Vergés
membre del GiLUG
evergesp(arrova)lycos.es

Qui diu que es mor?

Però si va de conya! Fa menys d'un any que rutlla i som un centenar a la llista de correu!

Em sembla que ja seria hora de canviar l'enquesta per:

Creus que gràcies al gilug el software lliure arrassarà?

- Ja està arrassant

- I tant!

- Etc.

;-)

d'arressar arrasserà i tant!

Però no pas per el que fem nosaltres, si no gràcies a Microsoft, que fa que t'haguis de canviar de màquina cada dos anys
la gent no és tonta, si un aparell funciona per que s'hauria de canviar?
Però encara la gent té por a linux, jo fins fa poc en tenia de por, i certament funementades (no em anava l'acpi, per tant no anava li la xarxa ni el so ni res :'()

Em de ser més agressius, em de guanyar mercat a micro$oft. per que el GNU/linux, encara que no volguem, esta en el mercat de SO i no tenim la millor campanya publicitaria, ens pasa com a apple (més o menys)

l'@ es diu 'a' i punt :P
si 'at' es tradueix 'a' dons per que no?

be!!!!!!!!!!!!!!!

ja era hora!!!! :P ara es nota que s'ha reactivat tot plegat!!! li faltava una petita empenta a tot plegat ... i em feia molta rabia ... i vaig escriure aixo, per veure si s'acabava morint i resusitava d'una puta vegada

Bones

Ferran Xarnach.

Jo acabo de descobrir aquest lloc. Si més no sou un més. Interé apendré tot el que pugui i ajudar en el que bonament arribi.

Saludacions des de Palamós.

Llista de correu

El mecanisme de comunicació "oficial" del gilug és la llista de correu, si t'interessa pots subscriure't aquí. Esperem que t'hi sentis com a casa ;)

Salut!

Bones!

Fa molts anys que uso Linux i mai habia sentit a parlar d'aquesta web. Ademes, no crec que s'estigui moguent sino al contrari. Crec que pot arribar a creixer molt amb el temps. Yo tink unes webs i tinc una empresa de hosting, si el administrador de la web vol mostrarme estadistiques i compararles amb alguns tipos de pagina web nomes s'ha de posar en contacte amb mi. :) Que vagi be.
Josep Subils Rigau
http://www.unixlive.com