Quan utilitzes el Linux?

Sempre, és el rei
45% (51 vots)
Sovint, pero hi ha coses ke no es poden fer amb Linux
35% (39 vots)
A vegades, si em ve bé
7% (8 vots)
Mai, només per fer proves o aprendre
8% (9 vots)
Què és això del Linux?No sé ni què és.
5% (6 vots)
Total votes: 113

Sempre l'utilitzo

És conegut per tothom que Linux no compta amb algunes utilitats. Però això no em fa pas canviar de Sistema Operatiu. Senzillament si vull fer una cosa que no la puc fer amb les eines que té GNU/Linux doncs no les faig.
He de confessar que a la feina em fan utilitzar el Windoze amb TOT el que implica.

Jo tinc els altres S.O exiliats.

[Del subject]Que no vol dir desterrat, oju.

Al portatil debian sid
A una partició remota del disk dur del portàtil....el Medal of honor sota XP.
Al pc de casa debian sid

És una llàstima que hi hagi tant pocs jocs que funcionin (amb el mateix rendiment) sota linux (si us plau no vull cap mena de comentari o referència al winex 2.0 ja que no és comparable, de moment).

Si jo no fos tant "juganer" podria prescindir de les 5 Gb que tinc destinades a XP...simplement per jugar al mohaa, però tot arribarà.

Apart d'això no trobo a faltar res de res al meu linux. Ans el contrari, estic molt satisfet.

Si excusem les màquines virtuals...

... la veritat és que només utilitzo Linux. La partició de Windows fa uns mesos que ha desaparegut del meu disc dur.
Un dels grans motius d'aquesta 'persistència parasitària' dintre les màquines virtuals, és en els meus cas pels jocs, que estam lluny de ser almenys fàcilment, emulats per les utilitats del tipus Wine.

Per problemes de drivers

Encara no puc utilitzar sempre el Linux pq tinc problemes amb els jocs. La meva tarjeta acceleradora no esta del tot suportada.

A casa l'slackware, una gran distribucio pero a la feina i a classe Windows :(

Sempre que puc

doncs això sempre que puc, i no pas pq hi ha coses que no es puguin fer amb GNU/Linux sinó pq jo encare no les se fer :( com per exemple configurar l'USB pq em funcioni amb al camara digital...

usb càmara digital?

ho has preguntat a la llista?

ja fa temps que s'ha respost aixó,
i si no hi tornes


festuc

... i et troves molt sol i el soroll s'esvaeix, i mires al carrer i no hi ha gaire gent, ....

Sempre ....??

La partició del windows a acabat sent el que diria una partició tipus "fantasma" en el meu PC, ja que encara que hi estigui no la veig mai tu. Unicament "pillo" de tant en tant (quan la cago) algun arxiu que s'ha quedat allà, en el otro lado, en un estat de somnolencia aguda, com el sistema que el va crear.

tb sempre q puc, però per la música...

A casa vaig amb la Debian (vaig començar amb GNU/Linux a principi de curs, i de moment encara segueixo amb la mateixa Debian, i a vegades penso q perquè existeix el botó de reset.. xd) però també hi tinc una petita partició güindous ja que segons quins programes musicals com el Finale (per a fer partitures), el Logic Audio o el Soundforce... doncs no els he trobat (encara) per al meu S.O. :_ si algú coneix d'alguna aplicació similar per a GNU/Linux, agrairia q la fes sabar x)

Mira aquests enllaços

Per curiositat vaig buscar una mica i vaig trobar aquest enllaços, potser hi trobres alguna cosa que et faci la mateixa feina pero en el teu GNU/Linux . 1 o 2

home .....

Jo l'utilizto sempre(Linux), a no ser que algú em damani alguna cosa que el programa resideixi en windows, llavors prefereixo utilitzar windows, per comoditat, però no pq no es pugui fer amb linux, ja que segur que es pot fer desde linux, de manera diferent, pero segur que si, hi posaria la mà al foc :P

No entenc perque la gent no pot fer coses amb linux

Fa anys nomes utilitzo Linux y sistemes operatius de la familia. Yo puc fer menys coses amb Windows. Per exemple, el windows es un sistema tant incompatible que no puc usarlo en arquitectures que no siguin basades en intel. Ni en ordenadors amb molta memoria ram ni procesador ni disc dur. Aixi que dels 5 ordenadors que tinc a casa, cap ordinador te cap sistema operatiu de microsoft. Espero que algu m'espliqui que no es pot fer amb linux.

Josep Subils Rigau
http://www.unixlive.com