blog de dats

  • warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/srv/www/gilug.org/www/site.tree/) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 802.
  • warning: fopen(): Filename cannot be empty in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/file.inc on line 803.
  • El fitxer no s'ha pogut crear.

Curs d'introducció a GNU/Linux gratuït

Faltaria concretar dia i hora pel curset si la documentació que la podem trobar a la web del gilug .

He trobat un altra curset que es fa fer a madrid sobre el mateix que tinc pensat de fer jo, tot i que no pensava tocar tant a fons els programes, sinó més com funciona el sistema en si, el gnu/linux.
El curset aquest del que us parlo està en aquesta web

Enlightenment 17

E-17, el nou enlightenment en desenvolupament

E-17 és la nova versió d'enlightenment, que tot just està sota desenvolupament. Tot i això ha sortit un repositori per Debian, que és per x86 ...
Per ppc tenim aquests repositoris de l'e-17, que segons m'ha informat un usuari de PPC no funcionen, però aquí us les deixo :

deb http://gunnm.org/~soda/ unstable main
deb-src http://gunnm.org/~soda/ unstable main contrib

A part d'això, també hem de tocar el fitxer /etc/apt/preferences per tal de poguer instal·lar l'e-17 en el PPC. Aquestes sources no és segur que funcioni. Aquesta informació ha estat treta d'aquesta web :

Soft lliure i Propietari

Escric aquest article per què crec que he de deixar clara la meva posició davant les polítiques que porten les grans empresses fins a les persones individuals enfront el Programari, ja sigui lliure o propietari.



El programari Propietari va començar a extendres gr@ cies al sistema operatiu de Microsoft. El primer s.o. que fa treure va ser un ms-dos, un entorn de car@ cters i poc amigable, llavors el va millorar, posant a sobre un entorn de finestre que feia molt més f@ cil la seva utilització.

spawn

he trobat un article molt interessant sobre l'spawn
http://www.quands.info/articles/html/artilleria-contra-spam.html
espero que al final acabem conciencian-nos sobre aquest tema

Contingut sindicat

Warning: Table './gilugbitac/accesslog' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: INSERT INTO accesslog (title, path, url, hostname, uid, sid, timer, timestamp) values('', 'blog/23', 'http://www.gilug.org/blog/23', '172.16.8.20', 0, 'lv27pld840nbb3p6kjcg490gu0', 9, 1711717771) in /srv/www/gilug.org/www/site.tree/public/includes/database.mysql.inc on line 136