Xarxes p2p

Llegeixo a http://www.rebelion.org que als EUA ja han començat les redades als usuaris de les xarxes p2p, com ara edonkey.

Sembla que aquestes denuncies van desenbocar en redades a usuaris d'aquest tipus de xarxa, segons llegeixo aquí : "Aunque no hubo arrestos, Ashcroft advirtió de que quienes copien ilegalmente películas o música podrían enfrentarse a penas de c@¡rcel. "Los servicios de usuario a usuario no tienen permiso para hurtar", aseguró."".

Sembla que el dret de "compartir" les cosses està prohibit segons la llei actual. (per posar una mica de llenya el foc :P )

Fins a quin punt poden controlar-ho ?

Tan controlats estem ?

(comparant-ho amb una realitat de ficció com la del film The Matrix, la societat seria la matriu on estem tots inmersos, surtir-ne i marcar-nos les "nostres" lleis seria delicte i la policia serien els homenots aquells que porten un trajo de color negre, el desenllaç és el que pregunto, com acabarà aquest film en el cual vivim ?)

Tan mal fet està compartir ?

Si la memòria no em traeix, (cosa no gaire extranya a aquestes hores de la matinada), no vivim en una societat on en els seus principis l'únic métode de supervivència era compartir recursos per tal d'aconseguir un bé comú per un col·lectiu ?

Com és que ara el fet de compartir cosses és criminalitzat ?

p.d. : Potser ho tinc mal entés jo, però sigui jo qui ho tingui mal entés o no sigui jo, com pot acabar tot aquest "merder" de les xarxes p2p ?

Si algú en pot treure aigua clara, que m'il·lumini, per què ja n'he llegit tantes de cosses i n'he escoltat tantes que no sé ni que pensar.